"Super fijne begeleiding! Je wordt goed gemotiveerd en er wordt tijdens de trainingen aandacht besteed aan jouw eigen wensen"

Wie ben ik?

Ik ben Eline Vring, Certified Medical Exercise Specialist & Personal Trainer, daarnaast heb ik Yvlo-Zwangerfit, PowerMama level 2 en Crossfit L2 gevolgd. Een hele mond vol om eigenlijk gewoon te zeggen ik vind het leuk om mensen te coachen, te helpen en mijn kennis over te brengen.

Ondertussen ben ik begonnen met de Girls Gone Strong level 1. Een opleiding gefocused op het vrouwelijke lichaam en sporten. Denk daarbij aan hormoon balans, maar ook aan aandoeningen die meer bij vrouwen voorkomen dan mannen.

Waarom E-LeanPT?

Sinds het voorjaar van 2017 doe ik actief aan Crossfit, daarvoor was ik veel te vinden in de sportschool in Parijs waar ik Crossfitachtige workouts zelf deed. Hoewel ik zelf graag Crossfit doe, verwacht ik niet dat mijn klanten dit ook leuk vinden. Het doel is jou op een functionele gezonde manier zonder pijn te laten bewegen.

Ik was al langere tijd geïnteresseerd in sporten, gezonde leefstijl en hoe je lichaam reageert op verschillende prikkels. Uiteindelijk heb ik besloten mij hier verder in te ontwikkelen. In Februari 2019 heb ik het besluit genomen mijn kantoorbaan op te zeggen en verder te gaan met mijn eigen bedrijf E-LeanPT.

 

Sindsdien geef ik fulltime Personal Training en verschillende groepslessen.

Je kan hier meer vinden over de mogelijkheden die ik aanbied

"Eline is een kundige coach, die zich verdiept in de klant die ze traint."

"Topcoach! Eline weet wat ze doet, kan zich goed aanpassen aan onze behoeftes."

nl_NL
Scroll naar top